LAN – Datasenter

Bilde til: LAN – Datasenter

Colocation-selskaper over hele verden er avhengige av Huber + Suhner sine fiberstyringssystemer med høy tetthet for å koble innkommende transportører til sine kunder. Deres utmerkede pris per port og ledende pakkingstetthet gjør Huber + Suhner til et av verdens mest valgte system for regionale og globale colocation-selskaper.

Deres høyytelsessystemer gir finansielle selskaper påliteligheten de er avhengige av, for å opprettholde sine forretningskritiske tilkoblinger. Deres eksepsjonelle kabelstyring til SAN-svitsjer med høy tetthet reduserer kabling og forbedrer viktig luftstrøm til utstyret.

Fleksibilitet er nøkkelen i kringkastingssektoren, og hos HUBER + SUHNER er de stolte av å levere tilpasningsdyktige løsninger som passer til kundens spesifikke behov. De jobber med mange av verdens største kringkastingsfirmaer som krever den perfekte kombinasjonen av tetthet, fleksibilitet og fart.

HUBER + SUHNER har levert til Telecom markedet siden starten. Deres teknologier brukes i alle områder av nettverket, og de er den ideelle leverandøren for bedrifter som beveger seg mot en converged all IP infrastruktur. Vi støtter kravene fra det eldre nettverket, og vi forstår fremtidens utfordrende behov.

Offentlig sektor krever pålitelighet og sporbarhet i alle aspekter av virksomheten. Huber + Suhner sine produkter er utformet på en måte som unngår dyre eller pinlige feil under nettets levetid. Vår kombinasjon av high-end kobber, fiberoptikk og distribuerte antennesystem passer perfekt til de krevende behovene til hoteller og kasinoer der signaltilgjengelighet er alt. Kunder og sluttbrukere kan nyte sømløs signalkvalitet fra minuttet de sjekker inn til når de sjekker ut.

 

 

Tilgjengelige kataloger:

Huber + Suhner  - Data center Solutions 

 

Hvis du vil vite mer om våre datasenterprogrammer klikk her