Kontakter og adaptere

Bredengen tilbyr et bredt spekter av fiberoptiske kontakter optimalisert for både innendørs og utendørs bruk. Kundespesifikke kontakter er også tilgjengelig, i tillegg til en omfattende standard produktportefølje.

 

BLINK

Den ny designede BLINK (Broadband LINK) kontakten kombinerer alle funksjonene som kreves for enkel fiberoptisk kabel installasjon i bolig: Økt beskyttelse mot tilsmussing av kontaktens ender, integrert laser beskyttelse i kontakter og adaptere samt en automatisk-release mekanisme , som aktiveres når den tillatte slippkraften på OTO koblingsboksen overskrides.

CLIK! MATV solutions

The CLIK! produktserie er den perfekte løsningen for kabling til kabel TV. Det består av en kompakt fiberoptisk kontakt, med avrundede former og en utvendig diameter på bare 5 mm, som tillater jevn trekking av monterte kabelsystem selv i de minste av rørsystemer.

 

LSA (DIN) Konnektorer

LSA står for en premie gjenget mutter kontakt utformet i ett one-piece design for en rask og trygg avslutning. Dens viktigste egenskap er 1 cm lang ferrul.

 

LX.5 (SFOC 1.25) Konnektorer

Pakketetthet er viktigere enn noensinne. LX.5 kontakten, er basert på en velprøvde 1.25mm ferrul teknologi, og er den eneste standardisert small form factor kontakten som kombinerer høy pakketetthet, reliabilty, høy ytelse og sikkerhet på grunn av dens automatiske metall skodde.

 

LC Konnektor portfolio

LC-kontakt ble etablert på grunn av sin lille størrelse og sin svært pålitelig tilkoblings kvalitet. I de siste fem årene har det blitt den mest populære kontakten i verden. For å matche de ulike kundenes behov, har HUBER + SUHNER forbedret porteføljen konsekvent.

 

FCPC Konnektorer 

FCPC kontakter er gjenget mutter kontakter med svært kort stiv lengde og one-piece design for enkel avslutning. Disse kontaktene kommer med en høy mekanisk og termisk motstand i forhold til Telcordia GR-326-CORE.

 

FSMA Konnektorer

FSMA kontakter er gjenget mutter kontakter med en o-ringen og uten PC (physical contact) bygget opp på one-piece design for enkel og rask avslutning.

LSH Konnektorer (E-2000*)

LSH står for låst push-pull kontakter med automatisk metall skodde i kontakt og adapter som støv og laserstråle beskyttelse. Det helstøpte designet gir en enkel og rask terminering.

 

MT-RJ Konnektorer

MT-RJ-kontakter er låste push-pull small form factor kontakter med to tilkoblinger i SC formet adapter og to fibre i en ferrul.

 

Utendørs Konnektorer ODC

Fiberoptiske kontakter for værharde miljø er designet for å tåle store mekaniske belastninger og vibrasjoner, høy termisk eksponering og krevende miljøer som regn, salt og vannsprut. ODC samlingen gir høyest båndbredde og overfører pålitelig over lange avstander.

SC Konnektorer

SC-kontakten er en av de mest vanlige løsninger for pålitelige nettverk. Med sin one-piece design, gir det også en enkel avslutning.

 

ST Konnektorer

ST (Straight Tip) kontakten er en fiberoptisk kontakt som bruker en kontakter som er låst på plass med en halv-vri bajonettlås. ST kontakten var den første med defactor standard for fiberoptiske kabler.

Hybrid adaptere

Ulike kombinasjoner av hybrid adaptere.

 

Tilgjengelige kataloger:

Huber + Suhner - FO E-2000 connectors

Huber + Suhner - FO LC connectors

Huber + Suhner - MATV Solutions

Huber + Suhner - FO connectors for harsh environment

Huber + Suhner - FO Passive Components