Monterte kabler / kabel-systemer

Bilde til: Monterte kabler / kabel-systemer

Ferdig montert, klar til å brukes: Fiberoptisk monterte kabler og kabelsystem garanterer rask og sikker montering av pålitelige forbindelser - også i feltet. Disse løsningene brukes til en rekke ulike innendørs og utendørs applikasjoner.

 

 

MASTERLINE

MASTERLINE er et kabelsystem som er forhånds montert med de høyeste kvalitetsstandarder som leveres.

 

SMARTLINE

SMARTLINE er pre-terminerte fiberoptiske kablingssystemer uten skillevegger, montert med kontakter på den ene eller begge ender av en breakout eller riser kabel. SMARTLINE kabling systemet er lett å håndtere og tidsbesparende for fiberoptiske installasjoner.

 

Quick Assembly

QXA prosessen gir den raskeste måten å gi en pålitelig fiberoptisk felt terminering samtidig som man beholder maksimal mobilitet og fleksibilitet.

 

Mobile Cable Systems

Mobile fiberoptiske systemer inkluderer alle komponenter som gir en enkel installasjon av fiberoptiske kabelføringer i de vanskeligste miljøforhold og garanterer overføring ved høye datahastigheter. Disse brukes i midlertidige datanettverk, flytting av kabling, samt langsiktige fix installasjoner.

 

Industrial cabling

Industriell kabling for maskinr og automasjon omfatter robuste komponenter for installasjon av industrielle nettverk (Industrial Ethernet) i tøffe miljøforhold.

 

Tilgjengelige kataloger:
Huber + Suhner - Fiber optic cabling systems

Microsite:
Huber + Suhner Wireless Infrastructure