LED teknologi og design

Mentor leverer frontpanel komponenter som lysledere, knapper og håndtak.

 

 

Light Guide Systemer til SMD-LED og THT LED

Enkel å montere, plassbesparende og lysstyringsløsninger med svært høy lysstyrke og perfekt homogen belysning. MENTOR-serien omfatter frontpanelmonterbare løsninger, samt vertikale eller horisontale versjoner for montering på kretskort, individuelle og en rekke størrelser, inkludert miniatyriserte versjoner og fleksible lysstyringssystemer.

(link til pdf)

 

 

Opto elektroniske komponenter

Mentor sitt utvalg av LED-baserte opto-elektroniske komponenter fokuserer på aktive komponenter innen synlig lys. Det inkluderer LED-lamper, indikatorlamper og sensorer med metall- eller plastholder, LED-displayelementer for SMD og THT-montering, LED-arrays, Scale-LED, 7-segmentskjermer, et overflatesymbolbelysningssystem samt holdere og reflektorer.

(link til pdf)

7000_lowres.JPG

 

 

Tastaturkomponenter og tilbehør

MENTOR tilbyr et bredt spekter av tastaturkomponenter og tilbehør som passer til forskjellige applikasjoner. Utvalget inkluderer nøkkelskap og lysfelt med full belysning, med individuell full- og punktbelysning eller med individuelle innskriftsinnlegg, samt flate nøkkelhetter for tastaturer med eller uten punktbelysning samt de tilhørende tilbehør..

(link til pdf)

 

Mentor i forkant av teknologi, design og kvalitet

Sertifisert medlem av LED kompetanse nettverk "Led lys for deg" og DIN standarder. Mentor er en leverandør til store næringer, og har de fleste sertifiseringer.

LED Light for youSertifikater

 

Genius_lowres.jpg