Kommunikasjon

Bilde til: Kommunikasjon

Kommunikasjonsmarkedet beveger seg med lysets hastighet. Den stadige fremveksten av nye krav gir opphav til et løpende behov for nye løsninger: Smartphones krever ny infrastruktur, 3D HDTV, video on demand, etc. krever høyere båndbredder til og inne i hjemmet, mens den raske økningen i datamengder krever avanserte data sentre.

Vi leverer produkter, systemer og tjenester som gir et betydelig bidrag til vekst og utvikling av global mobilkommunikasjon og fastnett infrastruktur. Komponenter av høy kvalitet og kundespesifikke løsninger som garanterer perfekt fungerende forbindelser - enten elektrisk, optisk eller trådløst.

Kommunikasjonsutstyr:

Mange års erfaring med radio-frekvens og fiberoptisk teknologi skaper grunnlag for kommunikasjonsystemløsninger. Interessen for trådløst kommunikasjonsutstyr øker hver dag, som igjen øker kravene til kvalitet og pålitelighet av trådløse tilkoblinger.

Tilgjengelige kataloger:
Huber + Suhner - Remote Radio Installation
Huber + Suhner - Smart DC kit
Huber + Suhner - FO Cables
Huber + Suhner - FO Cabling Systems
Huber + Suhner - Lightning and EMP protection
Huber + Suhner - WiFI Antennas

Kommunikasjonsnettverk:

Skape og opprettholde nettverk er en kompleks oppgave som involverer høye investeringskostnader. Jo raskere et nettverk er installert, jo raskere avkastning på investeringen. Nettverksoperatører, systemintegratorer og installatører verdsetter det faktum at pålitelige løsninger kan installeres effektivt og økonomisk.