Industri

Bilde til: Industri

Den industrielle sektor omfatter et bredt utvalg av delmarkeder som bruker ulike applikasjoner. Det er ekstremt høye krav til alle produkter på grunn av de spesielle miljøforhold i de enkelte markedene.

Disse inkluderer: høy overføringskapasitet, høy motstand mot varme eller brann, høy kapasitet, robusthet og kompakt design.

Energi:

Våre leverandører og vi leverer tilkoblingsløsninger både for applikasjoner utsatt for elementene i solenergi-teknologi, vindturbiner og vindparker, samt de spesielle kravene til konvensjonelle kraftprodusenter.

Tilgjengelige kataloger: 

Huber + Suhner - FO Windpower
Huber + Suhner - Solar products
Huber + Suhner - Wind power
Huber + Suhner - Smart grid fiber optic solutions

Instrumentering:

I instrumentering sektor, fokuserer vi og våre leverandører på følgende tre spesifikke segmenter: Analog RF testing, Digital RF testing og medisin segmentet. I alle tre segmenter kan kunder dra nytte av høy kvalitet som er utviklet med bred kompetanse i radiofrekvens-teknologi, materialteknologi og presisjon. Produktene gir brukerne trygghet de trenger for krevende applikasjoner som involverer frekvenser opp til 70 GHz.

Tilgjengelige kataloger:

Huber + Suhner - Digital RF testing
Huber + Suhner - Medical solutions

Space, Forsvar, Luftfart:

Med mange års erfaring i utvikling og produksjon av trygge, høykvalitets tilkoblingsmuligheter løsninger i lav frekvens, radiofrekvens og fiberoptisk teknologi utviklet for bruk i tøffe miljøer, er vi med våre leverandører et naturlig valg for levering av tilkoblings løsninger i rommet, forsvars- og flyindustrien.

Tilgjengelige kataloger:

Huber + Suhner - Communication on board
Huber + Suhner - Defence FO
Huber + Suhner - Multiport Solutions
Huber + Suhner - Space Sucoflex 300

Annen industri:
Vi leverer til et stort antall industrielle sektorer med spesielle krav til tilkoblingsmuligheter og komponenter på grunn av tøffe miljøforhold. Vi leverer ekstremt robuste produkter som brukes i følgende markedssegmenter: automatisering, kran- og transportanlegg, skipsbygging, olje og gass plattformer og tunnel bygging.

Tilgjengelige kataloger:

Huber + Suhner - Wires & cables for industrial applications