Jernbane

Bilde til: Jernbane

HUBER + SUHNER er den ledende leverandøren av kabler og kabelsystemer og tilbyr applikasjonsspesifikke tilkoblingsløsninger for bygging av moderne jernbanevogner og tilhørende infrastruktur. Kravene til dagens jernbaneindustri inkluderer høy sikkerhet, pålitelighet, energieffektivitet og komfort. Videre tilbys jernbanepassasjerer et økende antall ekstrautstyr som informasjonstjenester og internettilgang.

Produkter fra HUBER + SUHNER er spesialutviklet for å oppfylle kravene til jernbanesektoren basert på tre forskjellige teknologier: Lavfrekvens (Dekket av Bartec Technor AS), radiofrekvens og fiberoptikk. For alle tre teknologiene tilbyr HUBER + SUHNER og Bredengen spesialtilpassede og ferdigmonterte kabelsystemer.

 

Connected Mobility

Ettersom systemene blir stadig mer sofistikerte og passasjerkomfort og underholdning er drivere for å øke jernbanens attraktivitet, må kommunikasjons- og jernbaneområdene bringes sammen. Det handler om å koble folk og koble til tog. Det handler om å dekke passasjerer, tog personale og jernbaneoperasjoner, samt ulike aspekter av høyhastighets datakommunikasjonssystemer. HUBER + SUHNER gjennom Bredengen tilbyr passende tilkoblingsløsninger med sitt utvalg av produkter.

 

Kabel- og wire løsninger

HUBER + SUHNER gjennom Bredengen jobber for kontinuerlig optimalisering av produkter på kabel siden, for eksempel RADOX®-jernbanekabler. Samtidig er utviklingen av nye, vellykkede produktfamilier målrettet og avansert. Vår kunnskap omfatter fordeler for alle segmenter av jernbanemarkedet: fra underjordiske tog og trikker, til lokomotiver samt by- og høyhastighetstog.

 

Tilgjengelige kataloger:

Huber + Suhner – Railway products

Huber + Suhner – Railway Connectivity

Huber + Suhner – Connected Mobility