Trådløs infrastruktur

Bilde til: Trådløs infrastruktur

Fremtidens mobilnett er her. Fordi nettverkene utvikler og oppgraderer seg hele tiden, leverer Bredengen og Huber + Suhner nettverksinfrastruktur for å støtte denne utviklingen til 5G.

  • Vi konsentrerer oss om løsninger som maksimerer bruken av eksisterende infrastruktur, samtidig som de gir lavest mulig ventetid med høyest mulige båndbreddeforbindelser.
  • Vi leverer fremtidssikret hardware-løsninger som, i stor grad, er uavhengig til nåværende og fremtidige nye radioleverandører grunnet meget høy interoperabilitet.
  • Vi tar sikte på å designe løsninger med kunden vår som styrer og forvalter et svært tett nettverk med tusenvis av nye endepunkter, samtidig som vi sørger for at den sentrale delen kan vokse tilsvarende ved å håndtere fiberen mer effektivt.
  • Vårt overordnede mål er å forenkle, og dermed redusere kostnadene ved bruk av mobilbasestasjoner og C-RAN-distribusjon og vedlikehold.

Våre løsninger støtter oppbyggingen av sentrale steder som C-RAN-steder, fjernstyringsinstallasjoner, små og små innendørs og utendørs, samt innendørs og utendørs distribuerte antennesystemer. Men vi leverer også løsninger som øker kapasiteten eller gjør det fysiske optiske laget omkonfigurert.

 

 

Hvis du vil vite mer om våre trådløse infrastrukturapplikasjoner, klikker du her