IoT - Industry 4.0

Bilde til: IoT - Industry 4.0

Vilkår som tingenes Internett (IoT), "Industry 4.0" og Industrial Internet of Things (IIoT) er allestedsnærværende. Nå forbinder alle enheter og maskiner ved hjelp av en TCP / IP-basert protokoll et konsept som også raskt blir universelt.

Dette konseptet er tilstede i mange markeder og applikasjoner, inkludert smarte fabrikker, smarte olje- og gassfelt, smarte målere, smarte understasjoner, smarte skip, internett av kjøretøy (IoV), smarte sykehus, etc.

 

Selv om de fleste aspekter i IoT er programvarerelaterte, stiller mange applikasjoner høye krav til maskinvare. Pålitelighet og ytelse spesielt er viktig, men også den totale kostnaden ved eierskap av et system må være så lavt som mulig.

HUBER + SUHNER representert av Bredengen har de riktige produktene for alle tilkoblings relaterte krav, inkludert antenner, RF-kabler, kontakter og lyn beskyttere/EMP for radiokoblinger, fiberoptiske kabler og kontakter, samt kobberkabler for backbone systemer.

Vanntette produkter, ATEX-sertifiserte produkter og produkter med støvtetthet, støt og vibrasjons egenskaper er også tilgjengelige og kan brukes i ulike applikasjoner og næringer.

 

Brosjyre: Industrial communication