Energi

Bilde til: Energi

Siden 1864 har det globalt anerkjente sveitsiske firmaet HUBER + SUHNER vært en av de ledende produsentene og leverandørene av komponenter og systemer for elektrisk og optisk tilkobling. Den lange erfaringen og omfattende kunnskapen til deres ingeniører over hele verden gjør det mulig å handle globalt og samtidig ta hensyn til de lokale funksjonene i de ulike markedene.

Gjennom deres operative aktiviteter i radiofrekvens, fiberoptikk og lav frekvens og deres brede utvalg av kabler, kontakter, antenner, systemer og lynbeskyttelses /EMP komponenter, kan vi tilby våre kunder komplette løsninger som inkluderer flere teknologier.

Takket være motstandsdyktighet mot elektromagnetisk eksponering, effektiv elektrisk isolasjon og at den er egnet for mellomlang og lang avstand,  er fiberoptisk teknologi ideell for energisektoren. Det er også ideelt for bruk på steder med enkle og harde miljøforhold. Våre produkter har også en modulær plug-and-play tilnærming som sikrer maksimal kostnadseffektivitet for installasjon, drift og vedlikehold.